print

Op deze pagina voorbeelden van “print” uitingen die ik bij diverse reclame bureaus en studio’s waar ik heb gewerkt heb gemaakt. Als Multidisciplinair Ontwerper maak ik grafische ontwerpen in 2D of 3D voor o.a. huisstijlen, verpakkingen of advertenties een web-site. Of alleen een logo. Visualisaties van 3D modellen in een “still” of als “animatie“. Van creatief ontwerp naar technische dtp, geschikt voor print, web of wat je maar wenst.

Print divers

More print

Magazines

Mijn motto: “Veelzijdigheid als specialiteit“. Omdat ik niet beperken tot één aspect van het ontwerp spectrum, maar geloven in een totaal aanpak. Communicatie in “print” het vertrouwde drukwerk met uw verhaal. Want dat is het eigenlijk, vertel je verhaal via een stuk papier, karton of ander bedrukbaar medium. Ieder medium vraagt om een andere aanpak. Naast natuurlijk de inhoud en vorm zijn stelt ieder type drukwerk zijn eigen technische eisen, mogelijkheden en beperkingen. En dat ontwerp moet ook door vertaald worden in technische dtp.

Ik ontwerp maar voer het ontwerp ook uit. Een ontwerper die ook de technische kennis en kunde in huis heeft om tot een drukwerk klaar document te komen. Maar het ontwerp ook moeiteloos door vertaald naar een werkende web-site.